Fesili e Fesili ai Ae Leʻi Faʻatau Se Pizza Pusa

Filifilia o le taga pizza sao e ono faigata ma faia ni faʻataʻitaʻiga ma se mea sese e suʻe ai le ato atoatoa mo oe, o nisi taimi e taugata tele. O fesili taua ia e fa e tali ae e te leʻi oʻo i se taga faʻapitoa. O Fesili e fai atu ae e leʻi faʻatau se taga pizza.

news pic1

1. E Sili Lelei?

O nisi taimi e i ai, ae i le tele o tulaga, oe mafai ona maua le tutusa faʻaiʻuga i se vaega o le tau, oe le tau totogia se tele tupe e maua lelei iʻuga. O se tulaga masani pizza faaooina pusa faamoemoe ia tausia meaai mafanafana, ae le o le toaaga faʻaavanoaina vevela, atonu na insulate le pizza.

2. Ole a le umi ole kilivaina?

Mo soʻo se kilivaina, i lalo ifo o le 15 minute e te le tau popole ai i le faʻamafanafanaina o le taga pizza, o se taga tuʻufaʻatasia pizza tuʻufaʻatasia lelei o le a avatua ia te oe se matua faifai pea uiga ma le vevela, vaʻai mo le padding i le ato, ma fesili pe o a vaega e aofia ai.

news pic2

3. Faʻafefea ona e kilivaina?

O le taʻavale e te faʻaaogaina e kilivaina ai se aafiaga tele i lau filifiliga o taga. I le tulaga o le tuʻuina atu o le taʻavale o se pizza faʻaaoga faʻasolitulafono na uuina, na mafai e le ato ona fai le togafiti. Afai o le a e tuʻuina atu i luga o se uila afi, ma ona lelei uma i le maualuga auala feoaʻiga, oe mafai ona filifilia se ato faʻafafa e sili ona faigofie ma aoga e faʻaaoga. Ato ato ato ato e masani lava ona faʻaaogaina faʻatauaina, mafaufau o le a faʻaaogaina i fafo ea, ma susu, faʻamautinoa e leai se suavai oʻo i pusa pizza totonu.

4. O le a le tele o lau oka?

E sili i taimi uma le filifilia o se ato e fetaui ma au okaina latalata pe a mafai. Filifilia o se ato lapoʻa mo laʻititi faʻatonuga mafuaʻaga o le tele o le vevela leiloa, o lea taumafai e faʻatau lua pe tolu lapoʻa faʻatatau i lau oka tele. Afai e i ai ni tele lapoʻa, e sili atu le mauaina o taga mo laʻititi taʻitasi, mo tele oka e mafai ona e faʻaaogaina ni taga se lua poʻo le tasi lapoʻa taga, mo lapoʻa taga e sili atu i le faigata itu itu itu ina ia mafai ona lagolagoina le mamafa o le oka tele.


Taimi Post: Jul-12-2021
Mo ni fesili e uiga ia matou oloa poʻo le pricelist, faʻamolemole tuʻu lau imeli ia matou ma o le a matou fesoʻotaʻi i totonu o le 24 itula. Suesuega